Bij Kerst hoort een diner, bij Pasen een brunch. Geen zin om zelf eieren te koken, quiches te bakken of sapjes te persen? Bij deze Groningse horecazaken doen ze het met liefde voor je.
Het Feithhuis
Op het menu staat onder meer Groninger mosterdsoep en doperwtensoep met munt en crème fraîche, roerei, spek, chipolataworstjes en vegetarische quiche, plus brood met luxe beleg en zoetigheden. 16 en 17 april 11-15 uur, 21,50 euro p.p.
Het Concerthuis
Hier kun je elke zondag terecht voor een brakke brunch, dit keer is dat een brakke Paasbrunch. Wat er op het menu staat wordt niet vermeld, maar je kunt er in elk geval eieren beschilderen. 16 en 17 april, 10.30-15 uur, 11 euro p.p.
Grand Café Prinsenhof
Het grand café belooft een ruime selectie eiergerechten, vleeswaren, zuivelproducten en ambachtelijke broden, plus een glas bubbels. Je kunt hier trouwens ook terecht voor een Paas-high tea of een Paasdiner. 16 en 17 april, 11.30-14 uur, 34,50 p.p.
Brasserie Schimmelpenninck Huys
Brioche en croissants, gerookte vis, salade met appel, witlof en gorgonzola, carpaccio, boerencake en tulband: dat is er onder meer te vinden op het Paasbuffet bij het Schimmelpenninck Huys. 16 en 17 april, 12.30-15.30 uur, 24,50 p.p.
Kaap Hoorn
Bij Kaap Hoorn kun je proosten op de lente met een glas cava en daarna kiezen uit gerechten als geitenkaas- en chorizokroketjes, spiegeleieren en wraps, luxe broodjes met dito beleg en Tony Chocolonely-cheesecake. Voor kinderen zijn er poffertjes, worstjes en een knutseltafel. 16 en 17 april, 11.30-?, 23,50 p.p.